Channeling


Jacqueline-van-der-Zalm-Healing

Intuïtieve channeling

Al lange tijd lees ik energie van mensen, groepen en situaties en dat levert veel inzicht voor mijn klanten op. In de loop der tijd ben ik ook op andere manieren informatie gaan ontvangen. Dat betekent eenvoudig gezegd een samenwerking met bijvoorbeeld mijn grotere Zelf, gidsen, dierbare overledenen of anderen.  Ik ben in elk geval op een opwindende ontdekkingsreis, nieuwsgierig naar de eindeloze mogelijkheden. Ik verheug me erop hier ook andere mensen mee van dienst te zijn. Tijdens een mediumsessie maak ik contact met jouw dierbare overledene(n) zodat je vragen kunt stellen, geruststelling en healing kunt ontvangen. De sessies verlopen altijd heel ontspannen en brengen mijn klanten veel rust. 

E

Mocht je interesse hebben in een channeling, dan doe ik dat graag voor je. Je ontvangt dan informatie van mijn gidsen die liefdevol aanwezig zijn en graag hun kennis en wijsheid met je delen en al je vragen beantwoorden.

Je mag de sessie zelf opnemen met je mobiele telefoon. Als de sessie via zoom verloopt, neem ik hem voor je op en krijg je hem later via de mail toegestuurd.